Skip to content

Turbo Direct levert turbo’s met Certificate of Origin

 

Turbo Direct levert bij al haar personenwagen turbo’s een ‘Certificate of Origin’. Waarom?

In de wereld van turbo’s valt veel te kiezen. Van hele goedkope turbo’s (van discutabele kwaliteit, samengesteld met onderdelen van dubieuze makelij) tot duurdere oplossingen. Wij snappen dat u uw kosten in de gaten moet houden, maar…

turbo direct certificate of origin

Goedkoop = duurkoop, trap er niet in!

Aan de buitenkant is het verschil tussen een goedkope ‘imitatieturbo’ en een duurdere turbo moeilijk te zien. De belangrijke onderdelen zitten aan de binnenkant en die worden afgeschermd door de behuizing en zijn dus niet te bekijken of te beoordelen. Turbo Direct is het allemaal al tegengekomen: turbo’s met imitatieonderdelen die zo slecht zijn dat ze nog net niet afgekeurd worden of originele behuizingen waarin een compleet imitatie binnenwerk worden gebouwd.
Dan lijkt een lage inkoopprijs leuk maar als de problemen beginnen is die vreugde snel verdwenen. Laat staan dat er enige garantie wordt gegeven.

 

Resultaat van uw zogenaamde kostenbesparing: klachten, ontevreden en weglopende klanten en uw reputatie naar de maan.

 

Ga voor de gulden middenweg: Scherp geprijsde én originele turbo’s van Turbo Direct

Turbo Direct voorziet al sinds haar oprichting in de gulden middenweg: originele turbo’s tegen een zeer concurrerende prijs. Wij zijn officieel distributeur van de drie grootste turbofabrikanten ter wereld en betrekken onze turbo’s rechtstreeks van de fabriek. Dat geeft ons de mogelijkheid om de turbo’s tegen een lager tarief bij onze klanten aan te bieden. U koopt 100% origineel dus 100% kwaliteit tegen een scherpe prijs. Turbo Direct is het enige bedrijf in Nederland dat uitsluitend originele producten levert en staat dus garant voor de kwaliteit.

 

… met een ‘Certificate of Origin’

En die garantie zetten wij ook op papier, namelijk met het ‘Certificate of Origin’. Op dit document dat bij elke personenwagen turbo wordt meegeleverd staat het onderdeelnummer en het originele serienummer vermeld. Dit neutrale certificaat kunt u aan uw klant meegeven als bewijs dat de door u gemonteerde turbo van 100% originele kwaliteit is. De unieke serienummers staan geregistreerd zodat altijd gecontroleerd kan worden dat deze originele turbo door Turbo Direct geleverd is.

 

Aarzel niet en bestel bij Turbo Direct!

Turbo Direct streeft naar een uitstekende relatie met haar klanten. Ons doel is ervoor te zorgen dat u uw klant op de beste manier kunt bedienen en hun verwachtingen waar kunt maken.

 

Indien op voorraad en voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!

Bel Turbo Direct op 036 – 536 41 83 of mail naar info@turbodirect.nl